TiCorp - The interior Corporation
 

In samenwerking met onze partners Dataflex en Nimbus in de CODEX - City Office Design EXperience  te Rotterdam hebben wij wegens grote vraag en belangstelling deze bijzondere CodeX thuiswerkDEAL samengesteld.


Voor elke bestelling: Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte en toelichting rondom levertijden en afleveringen. 

Via het contact formulier of bel: 06-22 75 33 00

  • Codex_Deal_01
  • Codex_Deal_02
  • Codex_Deal_03
  • Codex_Deal_04
  • Codex_Deal_05
  • Codex_Deal_06

Levering en Montage

BASIS AFLEVERING: Wij verzorgen levering op uw adres voor € 50,00 netto excl. BTW. Montage van het BB bureau is eenvoudig door u zelf te doen; de Solid stoel, Bento en de optionele Roxxane bureaulamp zijn na uitpakken direct klaar voor gebruik.

WHITE GLOVES AFLEVERING: Om u volledig te ontzorgen kunt u er ook voor kiezen om het geheel te laten leveren, inhuizen, uitpakken en monteren.  Verpakkingsmateriaal nemen wij uiteraard mee en wordt verantwoord verwerkt. Totaalprijs € 105,00 netto excl. BTW.

AFHALEN: U heeft de mogelijkheid om uw bestelling op afspraak af te halen in ons magazijn te Veenendaal waardoor u de kosten voor aflevering bespaart. 

 

DOWNLOAD CODEX thuiswerkDeal
Codex thuiswerkdeal_02.pdf (2.23MB)
DOWNLOAD CODEX thuiswerkDeal
Codex thuiswerkdeal_02.pdf (2.23MB)

TiCorp is geen webshop en valt niet onder de voorwaarden van Thuiswinkel.org. Wij bieden u de mogelijkheid om professionele meubelen en accessoires te kopen waarop de gebruikelijke product garanties van toepassing zijn.

Wij leveren alle bestellingen tegen onze Algemene Leveringsvoorwaarden zoals gedeponeerd bij de KvK onder nummer 30261786