Actueel

Laatste nieuws
Cascade Wonen kantoren Dongen en Waalwijk

Cascade Wonen kantoren Dongen en Waalwijk

16-01-2016

Onlangs is bij de organisatie Casade Wonen in de regio Dongen Waalwijk de transitie gemaakt van vast naar flexibel werken. Met een bescheiden budget en het her-inzetten van veel bestaande inventaris zijn op verschillende lokaties door TiCorp ontworpen concepten vorm gegeven en hebben enkele kern taken een nieuw onderkomen gekregen. Met name het KlantContactCentrum, waar veel telefonisch klant contact is zijn zeer goede akoestische afwerkingen in de vorm van wandafwerkingen met 4Akustik van Fantoni en met stof bespannen wand vullende schapenwol absorbers toegepast.
Eveneens zijn er op verschillende plekken informele en formele overleg en samenwerk-ruimtes gemaakt. Zie voor meer beelden Projecten.
TiCorp_Casade_Dongen-01